Teaminfo

Ton Vullers tonvullers op animalembryocentre punt nl
Ton Vullers
Ton heeft de algehele leiding binnen het AEC Diergaerderhof. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor de klanten en de aangewezen persoon voor fokkerij advies, en alle informatie over embryo transplantatie. Verder kan hij ook behulpzaam zijn bij het vermarkten c.q contacten leggen met eventuele kopers van uw embryo's, drachtigheden en paarden.
Fieke Vullers fiekevullers op animalembryocentre punt nl
Fieke Vullers
Fieke heeft samen met haar man Ton de algemene leiding. Daarnaast is zij werkzaam en hoofdverantwoordelijk voor de werkzaamheden in het laboratorium en de administratie.
Twan, Ruud en Marielle Vullers
Twan, Ruud en Marielle Vullers
De drie kinderen van Ton en Fieke zijn alle drie betrokken bij het bedrijf. Naast hun studie en/of werk, werken zij veel op het familie bedrijf. Zij nemen een gedeelte van het administratieve werk, verzorging van de paarden, het werk op de akkers en de weilanden en het up to date houden van de website voor hun rekening.
Silvia Scaramella
Silvia Scaramella
Silvia Scaramella heeft in 2008 haar Master in de diergeneeskunde behaalt aan de Universiteit van Perugia. In 2010 en 2011 heeft ze een internships gedaan bij paardenkliniek de Bosdreef en de Morette. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgie en neanatolgy van het paard.
Sinds 2012 werkt Silvia voor het AEC waar ze mede-verantwoordelijk is voor de ET handelingen en alle veterinaire handelingen bij de paarden
Antonio Coppola

Antonio Coppola DVM is afgestudeerd als chemisch en biologisch technicus, en heeft ervaring in de microbiologie en laboratoriumtechnieken. In 2014 studeerde hij af in diergeneeskunde aan de Universiteit van Bari (Italië). Sinds 2015 is hij werkzaam bij het Animal Embryo Centre, waar hij verantwoordelijk is voor al het werk met betrekking tot embryo transplantatie, en alle andere voorkomende veterinaire werkzaamheden.
Marie Claire Bal
Marie Claire Bal
Marie Claire Bal DVM studeerde in 2010 af aan de Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit van Turijn. Daarna verhuisde ze naar Ierland, waar ze bijna vier jaar in een Equine Hospital werkte, Hier specialiseerde ze zich in alle aspecten van de geneeskunde en chirurgie van volbloed renpaarden. In 2015 behaalde zij een postgraduaat in Equine Sports Medicine aan de University College Dublin. Sinds 2016 maakt ze deel uit van het team van het Animal Embryo Centre waar zij verantwoordelijk is voor al het werk met betrekking tot embryo transplantatie, en alle andere voorkomende veterinaire werkzaamheden.
Valentina Falchero
Valentina Falchero
Valentina Falchero heeft in 2010 haar Master in de diergeneeskunde behaalt aan de Universiteit van Perugia.Hierna heeft ze veel ervaring opgedaan in de reproductie, chirurgie en neanatology bij een stoeterij in Siena, de Satur Veterinary Clinic, het Scone Equine Fertility Center, Clovelly Scone Equine Hospital, Newcastle Equine Center en Dierenkliniek De Bosdreef .
Sinds 2012 werkt Valentina voor het AEC waar ze mede-verantwoordelijk is voor de ET handelingen en alle veterinaire handelingen bij de paarden
Judith Maasen
Judith Maasen
Voor de dagelijkse verzorging van de merries kunnen wij rekenen op Judith. Zij zorgt ervoor dat onze ‘gasten’ hun optimale verzorging krijgen en dat hun stallen er keurig uitzien.
Jolanda Versteegen
Jolanda Versteegen
Voor de dagelijkse verzorging van de merries kunnen wij rekenen op Jolanda. Zij zorgt ervoor dat onze ‘gasten’ hun optimale verzorging krijgen en dat hun stallen er keurig uitzien.
Antoon de Roeper
Antoon de Roeper
Antoon zorgt ervoor dat het terrein en de gebouwen van het AEC er altijd mooi en verzorgd bij liggen. Daarnaast neemt hij ook de verzorging van de paarden voor zijn rekening.
Paul Lankveld
Paul Lankveld
Paul is de verantwoordelijke EU teamdierenarts binnen het AEC. Daarnaast is hij werkzaam voor de VWA.
Ben Horsmans
Ben Horsmans
en heeft een eigen praktijk in het Duitse Selfkant en werk part-time op het AEC. Hij ondersteund ons vaste team bij de begeleiding van de merries en geeft veterinair advies.
  • Animal Embryo Centre
  • Boekhorstweg 2
  • 6105AD Maria-Hoop
  • T: +31 (0)475 30 22 02
  • M: +31 (0)6 5465 4208
  • info@animalembryocentre.nl